Referenties

Studiedag Hout- en Meubileringscollege

29 november 2016 – Fijne locatie met lekker veel ruimte om het zo in te richten dat het bij het concept past. Erg handig dat er veel technische faciliteiten al aanwezig zijn. Perfect meedenkende sales.

Kerstlunch DDL

17 december 2015 – Wij hebben bij De Broodfabriek onze Kerstlunch 2015 gehouden met 130 medewerkers. Met onze wensen is prima rekening gehouden. De zaalindeling voor de presentaties en voor de lunch was uitstekend, evenals de begeleiding, de catering en de bediening. Wij kunnen terug kijken op een geslaagd evenement. Voor herhaling vatbaar !

De Haagse Hogeschool Viering 25 jaar Europese Studies

22 maart 2016 – De Broodfabriek is een zeer goed te bereiken locatie voor feesten en evenementen voor grote groepen (bedrijfsfeesten, grote bruiloften e.d.)

De eventmanagers en hun team stonden klaar om ons feest tot een succes te maken mede dankzij hun flexibele houding en ervaring. Onze gasten hebben een heel fijne avond gehad.

Viering 10 jarig bestaan Logius

Op 28 januari hebben wij voor alle medewerkers de aftrap van ons 10 jarig jubileumjaar georganiseerd bij de Broodfabriek. Wij hebben ons eigen ‘Ik hou van Holland’ spel gespeeld en daarna de dag afgesloten met een Hollands Buffet. De samenwerking is erg goed verlopen en zowel de locatie als de technicus hebben goed met ons meegedacht over de opstelling/invulling van de dag. De zaal waar wij het spel hebben gespeeld, leek op een echte studio! Het was een groot succes!

Succes ondernemen met Wasco

Op 29 september organiseerde S4Event het kennisevenement en vakbeurs ‘Succesvol ondernemen met Wasco’ in De Broodfabriek. In Bakkerij 1 (de beurshal van De Broodfabriek) presenteerden 48 leveranciers van Wasco zich met de nieuwste ontwikkelingen op installatiegebied aan de ruim 400 aanwezige zelfstandige installateurs. Gedurende het gehele traject hebben wij de flexibele instelling en medewerking van het personeel als zeer positief ervaren. De Broodfabriek is een fantastische (beurs) locatie met een uitstekende prijs/ kwaliteit en ik zeg dan ook graag: tot de volgende keer!

Congres Ministerie van Buitenlandse Zaken

15 februari 2017 – De Broodfabriek denkt mee met de invulling van de dag vooral als het praktische zaken betreft. Flexibel en snel improviserend!

UWV Inspiratiedag 50+ Werkt

27 mei 2016 – UWV heeft De Broodfabriek ervaren als een erg goede locatie voor haar Inspiratiedag 50+ Werkt. Er was sprake van een uitstekende samenwerking in zowel het voortraject als op de dag van het event. We kunnen deze locatie zeker aanbevelen.

Bijeenkomst LTO Noord

 1 maart 2016 – Prima locatie met zeer veel mogelijkheden. De inflates zijn een originele oplossing voor workshops e.d. aan kleine groepen. Prettig contact met de accountmanagers.

Medewerkersdag Centrum voor Jeugd en Gezin

19 januari 2017 – Goede begeleiding tijdens het gehele proces. Er werd goed meegedacht!

Inspiratie- en netwerkbijeenkomst Groene Groei

24 november 2016 – Goede locatie, met heel veel mogelijkheden en zeer professionele medewerkers die meedenken, goed adviseren en komen met innovatieve oplossingen. Een echte aanrader voor heel veel verschillende evenementen!

Nederlandse Associatie voor Examinering

De Broodfabriek heeft de halfjaarlijkse examens van de Nederlandse Associatie voor Examinering prima verzorgd. Accuraat en afgestemd op de wensen van de deelnemers. Met een flexibele inzet was maatwerk mogelijk, waardoor de examens vlekkeloos verliepen. De Broodfabriek: zeker ook een aanrader voor het organiseren van examens op een goed bereikbare locatie.

Medewerkersdag DGMI

19 november 2015 – Voor de tweede keer heeft IenM/DGMI gekozen voor De Broodfabriek als locatie voor haar jaarlijkse DGMI-medewerkersdag. En ook deze keer was het net zo goed: niets viel er tegen, in tegendeel: de inrichting van de zaal was dit jaar nog mooier. Het was weer heel fijn om te werken met zo’n goed team; van het bedienend personeel tot ook deze keer weer zeer professionele beeld/geluidtechnicus. Zelfs de benodigdheden die we op het allerlaatste moment hadden zoals bijv. bloemen, een spreekgestoelte, werd zonder stress en met een grote glimlach verzorgd. Wij hebben daardoor als organisatie zelf ook kunnen genieten van deze bijeenkomst. En ook dit keer weer met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. De Broodfabriek durven wij gerust aan te raden!

KBenP

14 februari 2015 – Voor ons event Zaaksystemen in Beeld LIVE zochten we een locatie waarbij we in één ruimte verschillende demonstraties naast elkaar konden verzorgen. De Broodfabriek maakte dat mogelijk door middel van de zogenaamde ‘inflates’. Dit creëerde een informele en laagdrempelige setting, waardoor bezoekers makkelijk de verschillende stands gingen bezoeken. We kijken terug op een geslaagde dag waarbij de Broodfabriek een belangrijke faciliterende rol heeft gespeeld. Zij hebben ons erg ontlast op het event zelf in de aanloop daarnaartoe, omdat we met allerlei ad hoc zaken en vragen voortdurend bij hun terecht konden.

Ethio-Netherlands Business Event

5 november 2015 – In opdracht van de Nederlandse Ambassade in Addis Ababa (Ethiopië) en de Ethiopische Ambassade in Brussel het Ethio-Netherlands hebben wij een Business Event georganiseerd in De Broodfabriek in Rijswijk. Doel van het evenement was om Nederlandse investeringen in Ethiopië te promoten door de zakelijke kansen te benutten die er zijn in de agribusiness en de logistieke sector. Op het programma stonden een plenaire sessie, verschillende workshops (in de inflates), netwerksessies, lunch en een diner. Het evenement werd bijgewoond door ongeveer 200 deelnemers, zowel uit Ethiopië als uit Nederland. De Broodfabriek was een schitterende locatie voor het evenement: goede catering, fraai aangekleed, een centraal horecaplein waardoor het netwerken goed uit de verf kwam en een flexibele houding van het personeel waardoor ook de laatste wensen nog in vervulling konden gaan.

Al met al een geslaagde bijeenkomst waar we graag op terug kijken.

Jubileum feestavond

‘Ik hoor van iedereen dat ze dit feest het beste vonden wat we ooit hebben gegeven, dat zegt voldoende. ‘

Jubileum Stichting Lijn1

14 april 2015 – We waren zeer tevreden over de Broodfabriek. Goede, centrale locatie. Voldoende parkeermogelijkheid. We hebben fijn contact gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!

Parliamentary Elections

29-31 mei 2015 – I would like you to extend my sincere thanks to you for your devoted work and kind cooperation within the framework of the organization of the 25th Turkish Parliamentary Elections which were conducted on 29-31 may 2015. Although, around 57 thousand people visited De Broodfabriek in 3 days, the elections realized in a smooth manner and in a peaceful and joyful atmosphere, thanks to your personnel interest and support of your team during the whole process. It was a successful event as a result of good coordination and cooperation between you and my team.