LIVE STREAM UW EVENT EN HOUD CONTACT MET UW DOELGROEP!

Digitaal, het nieuwe normaal

De Patria zaal wordt ingericht voor jouw online evenement. Alle nodige techniek om de beelden van het evenement of congres op een professionele manier te verspreiden via internet (live of on-demand). Zo kan toch iedereen bij het evenement aanwezig zijn.
Ook het implementeren van een videovergadering in de live webcast behoort tot de mogelijkheden.

Efficiënte 1,5 meter opstelling

Op gepaste afstand toch veilig en verantwoord samenkomen? De Broodfabriek hanteert diverse efficiënte 1,5 meter opstellingen, afhankelijk van het aantal fysiek aanwezige personen.

Extra hygiëne maatregelen

Wij werken volgens het protocol zakelijke bijeenkomsten zoals opgesteld door het Eventplatform waarin wij te allen tijde alle richtlijnen m.b.t. de hygiëne in acht houden.

beeld, licht, geluid en internet​

Maak gebruik van een professionele webcast voor maximaal 500 kijkers. Ons techniek werkt met de nieuwste broadcast technologieën en kan te allen tijde Full HD kwaliteit garanderen.

GRATIS PARKEREN

Met een centrale ligging aan de A4 en nabij de A12/A13, het openbaar vervoer direct voor de hoofdentree en veel gratis parkeergelegenheid vinden uw gasten/collega’s gemakkelijk de locatie.

WAT ZEGGEN EERDERE OPDRACHTGEVERS?

"De Broodfabriek denkt mee met de invulling van de dag vooral als het praktische zaken betreft. Flexibel en snel improviserend".
Ministerie van BuZA
"De Broodfabriek is een erg plezierige locatie om mee samen te werken. Ontzorgen staat bij hen hoog in het vaandel en dat kun je zeker merken".
Dibevo
"Er was sprake van een uitstekende samenwerking in zowel het voortraject als op de dag van het event. We kunnen deze locatie zeker aanbevelen".
UWV

VEELVOORKOMENDE VRAGEN

Om de hygiëne en veiligheid te waarborgen voor onze gasten en medewerkers wordt gedurende de bijeenkomst extra schoonmaak ingezet. Bij de entree en op diverse punten
verspreidt door de locatie staan desinfectie handgelpompen.
Dankzij een effectieve 1,5 meter opstelling vindt contact tussen medewerkers en gasten op gepaste afstand plaats.

Er is een vast podium aanwezig in de Patria zaal van 6 bij 10 meter met een hoogte van 110 cm. Het is ook mogelijk om voor een podium met een ander formaat te kiezen.

Ja, de Patria zaal beschikt over een eigen toiletgroep.

Koffie en thee is inbegrepen tot 30 personen.  Overige catering, zoals verse broodjes of een buffet is mogelijk. Vraag naar onze mogelijkheden.

Het is mogelijk om de livestream uit te breiden met bijvoorbeeld de volgende opties:

 • camera inclusief cameraman
 • live voting
 • Custom branding
 • chat module
 • ultra low latency stream
 • meercamera registratie
 • inlog registratie
 • video conferentie implementatie
 • stream op social media en/of website
 • Recording
 • Filmverlichting
 • Draadloze microfoon

Ja dat kan. Vraag naar de mogelijkheden.

Alle platforms waar wij gebruik van maken voldoen aan EU-US Privacy Shield, AVG/GDPR. Een livestream kan extra worden beveiligd middels een wachtwoord. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een registratieformulier. Waardoor alleen geregistreerde personen kunnen deelnemen.

Natuurlijk! Neem telefonisch contact met ons op via 070-3075900 of vul eenvoudig het offerteformulier in!

BEL OF E-MAIL ONS!