Parkeren De Broodfabriek

Plattegrondje

Parkeerinformatie
U kunt gratis parkeren in de directe omgeving (kantorenpark Plaspoelpolder). Daarnaast beschikt De Broodfabriek over een parkeergarage en een parkeerterrein direct naast de hoofdentree.
Afhankelijk van de beurs of het evenement is het op het eigen parkeerterrein gratis of betaald parkeren (€ 5,- per dag). Parkeren in parkeergarage P1 is altijd gratis.

P1 overdekte garage (alle richtingen)
Op autosnelweg A4: neem afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Aan het einde van de afslag bij de verkeerslichten rechtsaf. De tweede straat linksaf (Verrijn Stuartlaan). De tweede straat linksaf (Gijnstraat). De parkeergarage P1 bevindt zich aan uw rechterhand.

P2 naast hoofdingang (alle richtingen)
Op autosnelweg A4: neem afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Aan het einde van de afslag bij de verkeerslichten rechtdoor. De vierde straat rechtsaf (Volmerlaan). Parkeerterrein P2 bevindt zich na circa 100 meter aan uw linkerhand.

P3 laad/los terrein (uitsluitend voor standhouders) (alle richtingen)
Op autosnelweg A4: neem afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Aan het einde van de afslag bij de verkeerslichten rechtdoor. De vijfde straat rechtsaf (Lange Kleiweg). Parkeerterrein P3 bevindt zich na circa 100 meter aan uw rechterhand.