Evenement

Op zoek naar een geschikte locatie voor uw evenement? Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en maak gebruik van alle faciliteiten en voorzieningen die De Broodfabriek in huis heeft om uw evenement tot een succes te maken!

De Broodfabriek heeft een hele goede bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.  Er is veel parkeergelegenheid op eigen terrein en gratis parkeren in de directe omgeving. Bus- en tramhalte zijn direct bij de entree en het station is op korte loopafstand. Voor de entree is een vlaggenparade, waar uw eigen banieren of die van sponsoren kunt inhangen. Bij binnenkomst is de ruime entreehal voorzien van een garderoberuimte, receptiebalie en EHBO post.
Voor evenementen vanaf 100 personen biedt De Broodfabriek passende ruimte. Er zijn 3 multifunctionele zalen, 2 evenementenhallen en 6 flexibele workshopruimtes. De zalen zijn standaard voorzien van modern meubilair,  XXL schermen, LED-sfeerverlichting en theaterspots. De Patria zaal is daarnaast voorzien van een groot podium en een professioneel geluidssysteem. Heeft u meer ruimte nodig dan kunt u terecht in de evenementenhallen Bakkerij 1 en 2, daar waar vroeger de oude tunnelovens en lopende banden van de fabriek stonden. Een ervaren horecateam en technische- en facilitaire dienst zorgen ervoor dat het u gedurende het evenement aan niets ontbreekt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor een rondleiding, meer informatie of een vrijblijvend voorstel. Ons eventteam adviseert en denkt graag met u mee!