DE JUISTE LOCATIE VOOR UW BIG ROOM PLANNING / PI PLANNING

5/5
''Een hele goede locatie met een geweldig team dat zeer goed begeleidt, meedenkt, adviseert en alles mogelijk kan maken. Aan een ieder zou ik deze locatie willen recommanderen. De mogelijkheden bij de Broodfabriek zijn eindeloos''.
C. Dezentjé
SER | Communicatie Adviseur
4.5/5
''Er is goed met ons meegedacht, behulpzaam en vriendelijk personeel (zowel voor als tijdens het evenement) en de locatie is goed bereikbaar met zowel auto als ov. Nagenoeg alles is wel mogelijk op deze locatie. En toch betaalbaar!''
H. Nachtegaal
STEDIN | Communicatie Adviseur

RUIMTE VOOR CREATIVITEIT

Drie zalen en 2 evenementenhallen, gelijkvloers en overzichtelijk gelegen van elkaar. Korte lijnen en vooral korte afstanden voor een optimaal creatief en interactief proces.

FULL SERVICE

Maak gebruik van alle aanwezige faciliteiten, onze professionele AV techniek en goed verzorgde catering formule gedurende het event, zodat u zich vooral kan richten op de inhoud.

WERKOMGEVING

Er zijn meerdere opstellingen mogelijk voor de werkruimtes en plenaire opstellingen. Informeer naar de mogelijkheden per ruimte. Samen creëren wij de ideale werkomgeving.

BEREIKBAARHEID

Met een centrale ligging aan de A4 en nabij de A12/A13, het openbaar vervoer direct voor de hoofdentree en veel gratis parkeergelegenheid vinden uw gasten/ collega’s gemakkelijk de locatie.

BIG ROOM PLANNING / PI PLANNING

PI Planning events worden steeds populairder en in de zoektocht naar een geschikte locatie om een PI Event of ook wel Big Room Planning te huisvesten, weten steeds meer organisaties De Broodfabriek te vinden. Alle teams samen op één locatie, met plenaire opstellin(en) en werkruimte(s) voor ieder team.

Één ding is zeker. Bij De Broodfabriek is er voldoende ruimte voor creativiteit, coordinatie, afstemming tussen teams, interactie en persoonlijk contact wat leiden tot een doelgericht en succesvol PI Planning event. Reserveer nu vast uw ruimte voor uw PI Planning Event(s)!

Zalen overzicht

Zalenm2L x B
Horeca Plaza86137 x 18m
Hus zaal78723,5 x 33,5m
Patria zaal59825 x 23m
Bakkerij 15.73363 x 91m
Bakkerij 25.00080 x 62,5m
Flexibele subruimtes-op aanvraag
Image Map

TEAM