Parkeren De Broodfabriek

Plattegrondje

Parkeerinformatie
U kunt gratis parkeren in de directe omgeving (kantorenpark Plaspoelpolder). Daarnaast beschikt De Broodfabriek over een parkeergarage en twee parkeerterreinen met ruim 1000 parkeerplaatsen. Afhankelijk van de beurs of het evenement is het op de eigen parkeerterreinen en in de garage gratis of betaald parkeren (maximaal € 5,- per auto per dag!).

P1 overdekte garage (alle richtingen)
Op autosnelweg A4: neem afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Aan het einde van de afslag bij de verkeerslichten rechtsaf. De tweede straat linksaf (Verrijn Stuartlaan). De tweede straat linksaf (Gijnstraat). De parkeergarage P1 bevindt zich aan uw rechterhand.

P2 naast hoofdingang (alle richtingen)
Op autosnelweg A4: neem afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Aan het einde van de afslag bij de verkeerslichten rechtdoor. De vierde straat rechtsaf (Volmerlaan). Hoofdingang van De Broodfabriek bevindt zich aan uw linkerhand.

P3 (alle richtingen)
Op autosnelweg A4: neem afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Aan het einde van de afslag bij de verkeerslichten rechtdoor. De vijfde straat rechtsaf (Lange kleiweg). P3 van De Broodfabriek bevindt zich aan uw rechterhand.