Nederlandse Modelspoordagen

Ontdek de vele bijzondere facetten van de modeltrein/modelspoor hobby op 9 & 10 januari 2021 tijdens de Nederlandse Modelspoordagen in De Broodfabriek (Rijswijk) met maar liefst 3 hallen vol modelspoor-plezier!

Navigeer via onderstaand menu gemakkelijk door de pagina.

  1. 30+ modelspoorbanen
  2. 150+ verkoopstands
  3. Kids-actitiveiten
  4. Koop tickets met korting

30+ modelspoorbanen

Ruim 30 verenigingen en thuishobbyisten stellen tijdens de Nederlandse Modelspoordagen hun modelspoorbaan ten toon. U kunt een combinatie verwachten van kleine modelspoorbanen met verfijnde details en grotere banen vol elektronische componenten.

150+ verkoopstands

Naast de tentoongestelde modelbanen biedt de Nederlandse Modelspoordagen ruim 150 standhouders van winkeliers, waar zowel nieuw- als gebruikt materiaal aangeboden worden. Denk aan de nieuwste modellen van bekende merken als Märklin, Roco en Fleischmann en materialen van kleinere en oudere merken als Egger-Bahn, Jouef en Lima. Tevens kunnen bezoekers terecht voor achtergrondmateriaal, scenery, elektronica, gereedschappen, computerprogrammatuur, video- en fotomateriaal, boeken en tijdschriften.

Kids-activiteiten

Er zijn voldoende modelspoor activiteiten voor kinderen aanwezig waarbij op speelse manier kennis gemaakt kan worden met modelspoor. Zo is het mogelijk om zelf (en onder begeleiding) modeltrein-pakketten in elkaar te zetten, te knutselen of deel te nemen aan kids-workshops.

Tickets met korting

Koop gemakkelijk uw ticket(s) voordelig online via de website van de Nederlandse Modelspoordagen, want dat is goedkoper dan aan de kassa!

Koop tickets met korting!