ANDERHALVE METER BIJEENKOMSTEN
IN DE BROODFABRIEK!

De Broodfabriek biedt met 5 ruimtes over 12.000 m2 meer dan genoeg ruimte om de 1,5 meter afstand tussen bezoekers en medewerkers te garanderen!

Om op een veilige manier samen te komen, volgen wij de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. Wij werken volgens het protocol zakelijke bijeenkomsten zoals opgesteld door het Eventplatform.

Efficiënte 1,5 meter opstelling

Op gepaste afstand toch veilig en verantwoord samenkomen? De Broodfabriek hanteert diverse efficiënte 1,5 meter opstellingen, afhankelijk van het aantal fysiek aanwezige personen.

Full service

Maak gebruik van alle aanwezige faciliteiten, onze professionele AV techniek (uit te breiden met live streaming) en een goed verzorgde catering formule gedurende de bijeenkomst.

Extra hygiëne maatregelen​​

Wij werken volgens het protocol zakelijke bijeenkomsten zoals opgesteld door het Eventplatform waarin wij te allen tijde alle richtlijnen m.b.t. de hygiëne in acht houden.

CAPACITEIT: RUIM 12.000 M2

De Broodfabriek biedt met 3 aangeklede zalen en 2 evenementenhallen over 12.000 m2 meer dan genoeg ruimte om de 1,5 meter afstand te garanderen.

WAT ZEGGEN EERDERE OPDRACHTGEVERS?

"De Broodfabriek denkt mee met de invulling van de dag vooral als het praktische zaken betreft. Flexibel en snel improviserend".
Ministerie van BuZA
"De Broodfabriek is een erg plezierige locatie om mee samen te werken. Ontzorgen staat bij hen hoog in het vaandel en dat kun je zeker merken".
Dibevo
"Er was sprake van een uitstekende samenwerking in zowel het voortraject als op de dag van het event. We kunnen deze locatie zeker aanbevelen".
UWV

VEELVOORKOMENDE VRAGEN

De Broodfabriek biedt met ruim 12.000 m2 meer dan genoeg ruimte om de 1,5 meter afstand tussen bezoekers en medewerkers te garanderen.

Wij zorgen bijvoorbeeld voor een aparte in– en uitgang en een duidelijke routing voor de gasten. Ook bij het plaatsen van meubilair en horeca uitgiftepunten houden wij rekening met de 1,5 meter afstand. Indien een 1,5 meter afstand niet haalbaar is, dan wordt een plexiglas scherm geplaatst voor afscherming.

Om de hygiëne en veiligheid te waarborgen voor onze gasten en medewerkers wordt gedurende de bijeenkomst extra schoonmaak ingezet. Bij de entree en op diverse punten verspreidt door de locatie staan desinfectie handgelpompen.

Dankzij een effectieve 1,5 meter opstelling vindt contact tussen medewerkers en gasten op gepaste afstand plaats.

De capaciteit per zaal hangt af van de gewenste opstelling. Voor bijeenkomsten en congressen hanteren wij, volgens de gestelde richtlijnen en het protocol, minimaal 5 m2 per persoon. Voor beurzen en evenementen is dit 10m2 per persoon. 

Bijeenkomsten tot 100 personen kunnen plaats vinden in het Horeca Plaza, de Patria zaal en de Hus zaal.  Vraagt een opstelling meer ruimte, dan breiden wij gemakkelijk uit naar Bakkerij 1 of 2.  Deze hallen beschikken over ruim  10.000 m2 vloeroppervlak.

Alle ruimte dus om te voldoen aan de 1,5 meter voorwaarden!

Ja. De Broodfabriek houdt ook rekening met de kleinere groepen die willen vergaderen. De ruimtes zijn groot genoeg om een veilige ruimte in te richten waarbij de 1,5 meter afstand wordt gehandhaafd.

De catering wordt volledig verzorgd rekening houdend met de geldende maatregelen. Denk bijvoorbeeld aan ‘self service’ drankenbuffetten en kant en klare lunchboxen. Hierbij gaan wij uit van zo min mogelijk contactmomenten tussen medewerkers en bezoekers.

U kunt gratis parkeren in parkeergarage P1 (750 plekken) of in de directe omgeving (kantorenpark Plaspoelpolder). Daarnaast beschikt De Broodfabriek over een parkeerterrein direct naast de hoofdentree (125 plekken) voor 5 euro per auto per dag.

Ja zeker. De Patria zaal wordt geheel ingericht voor een livestream tot 500 personen (of meer) voor een vaste scherpe prijs. Bekijk hier ons arrangement!

Natuurlijk! Neem telefonisch contact met ons op via 070-3075900 of vul eenvoudig het offerteformulier in!

BEL OF E-MAIL ONS!